Kedves Testvérek!

 

A Katolikus Egyház 2007. szeptemberi budapesti Városmissziója plébániánkon szeptember 16. és 22. között zajlik, majd folytatódik 23-24-én plébániánk búcsújával. Ehhez a nagyszabású programhoz mi őrmezőiek is csatlakozunk egy önálló program-nappal a missziós héten belül, a pontos dátum meghatározása még folyamatban van. Az őszi programot komoly felkészülés előzi meg, mind lelki, mind a kétkezi és a szervezői munka terén.

Kérjük a Testvéreket, hogy aki kedvet és elszántságot érez, hogy munkánkba bekapcsolódjon, az neve és telefonszáma megadásával, valamint a vállalt feladat megjelölésével juttassa vissza ezt a lapot Lukácsa Zsuzsának (telefonszáma 310 0119). A lap a vasárnapi szentmisén is leadható.  

 

Események, feladatok:

Vállalás (jelöld x-szel!)

1.                 Élő Rózsafűzér Budapest körül – imalánc. 2007. május 12-én öt helyszínről, egyszerre kilenc irányba indul el gyalogos zarándoklat. Rózsafüzért fűzünk Budapest köré, melynek fő célja a közös ima Budapestért, a Városmisszióért; s egyben alkalom lelki felkészülésre, a keresztény közösségben való együttlétre, a környék kegyhelyeinek felkeresésére. A mi 20 km-es szakaszunk Farkasrétről indul, és Gazdagrét, Kelenvölgy, Kamaraerdő útvonallal Nagytétényben fejeződik be.

 

2.                 A Városmisszió egyúttal kongresszusi és nemzetközi esemény, a vendégek fogadására magánszállásokat kérünk. Kérjük a testvérek jelentkezését, hány fő, milyen nemű vendég befogadását vállalnák az adott héten. Az ellátáshoz előreláthatóan reggelit is kérünk a vendégek számára.

 

Fő:…….

  -Férfi (jelöld!)

3.                 A városmisszió anyagi támogatásához szopzorokat keresünk. Aki ilyet tud, kérjük szintén jelezze.

 

4.                 Jelentkezés a Vándorevangéliumra: 10 család, családonként 3-3 napig imádkozza az adott imát, majd az imát továbbadja, s így az egy hónap alatt körbeér.

 

5.                 Ötletek, programok összeállítása az őrmezői naphoz, szervezői munka. Sürgős! Jó ötleteket azonnal várunk!

 

6.                 Tevékeny munka az őrmezői nap előkészítésében – plakátok, írásos anyagok, dobozok, stb. készítése. Kiürült gyógyszeres vagy egyéb, kisebb méretű dobozok gyűjtése.

 

7.                 Ügyelet és jelenlét az őrmezői sátorban.

 

8.                 Süteménysütés, büfé előkészítés az őrmezői napra.

 

9.                 Utcai evangelizáció, emberek megszólítása, beszélgetés Őrmezőn az őrmezői napon –a sátornál és környékén.

 

Egyéb ötlet:

 

 

 

Köszönjük!

 

 

Név: ………………………………….                 Telefonszám:……………………………….